Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твМаалииии... Какво излиза от речта

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твМаалииии... Какво излиза от речта
Коментари Харесай

Трифонов за Караянчева: Ако Славейков можеше да види наследника си, щеше да стане и да се включи в протеста на жълтите павета

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Маалииии... Какво излиза от речта на Цвета Караянчева!? Че автомагистралите са на Борисов, той ги е родил, напънал се е и ги е родил! Магистралите и метрото ги е направил той за гербаджиите. С нашите пари от нашите налози. Ако викаш за Бойко, возиш се на автомагистралите и ползваш метрото, обаче в случай че викаш против Бойко, върви си пеш. В това желае да ни убеди една интелигентна кърджалийска дама. Това разяснява в шоуто си по телевизия 7/8 Слави Трифонов.

Обаче значим е и езика на тялото. Езикът на тялото е значим, когато се показваме и най-много, когато нямаме думи, з пъкъла се изразим. Кога човек маха като регулировчик, до момента в който приказва? - тогава, когато няьма безапелационни думи, когато не знае по какъв начин тъкмо да се изрази, или пък когато лъже. От речта на Краянчева излиза, че или не знае задоволително добре български език, или се усеща извънредно несигурна в това, което споделя, или лъже, разяснява Трифонов. 

Сигурен съм, че в случай че можеше да види какъв правоприемник има на поста Петко Славейков щеше да стане от пейката на площада и незабавно би се присъединил в митингите на жълтите павета, приключи коментара си Трифонов. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР